Denne siden vil omhandle Julie sin rennebil. Farfar brukte vinteren 2002 til å lage denne bilen til Julie. Julie skulle konkurrere i rennebil konkurransen som SFO på skolen hennes har arrangert de siste årene, konkurransen var i april 2002. Bilen er byget opp etter prinsippet som en gokart er bygget på. Styremekanismen er delvis fra en gokart. Så stort sett alt på bilen er hjemmelaget og tilpasset etter hvert som bilen ble bygget. Julie selv deltok i byggeprosessen, spesielt en detalj var veldig viktig å ha med. Dette var ”svigemorsete” til babyborn dukken. I grunn var det ikke ”svigermorsete” men et bagasjerom som Julie ønsket. Hun satt selv en kveld vi var på besøk hos farmor og farfar og tilpasset dette, selvsagt klippet hun i papp. Men hun laget til en finurlig ordning slik at pappen hang godt på plass. Dermed måtte farfar til pers og bygge dette i aluminium etter Julie sine maler.

 

Dere skulle hørt publikum under rennebil konkurransen når de så Julie passere og babyborn dukken satt bak i bilen. Julie ble på denne dagen konkurransens mest misunte unge, ikke bare av konkurrentene men også av foreldrene. Selv kom kun på tredjeplass i konkurransen.

 

Løpet gikk av stabelen på sykkel stien ved Bogafjell skole. Det var en kald ettermiddag I April løpet  ble arrangert. Julie kom på en fin tredje plass. Bilder fra løpet finner du her.

 

De var en masse supportere på plass du som dem på bildene i galleriet.

 

Så får vi se om lillesøsteren Johanne tar opp tråden og kjører bilen når hun begynner i 1. klasse til høsten.

 

Velkommen til vår sider i internett universet. Vi er en familie på 4 som bor i Sandnes. Vi bygde vårt lille hus høsten vinteren 97/98. Huset ble ferdig til innflytting rett før påsken i 98.

Kontakt informasjon pr e-post er ”fornavn”@asbjornsen.no

 

 

 

Asbjørnsen

              Johanne, Julie, Janne & Jo