Til alle

Fra J. Asbjørnsen

 

 

 

 

God Jul &

Godt Nytt År

 

 

Ønsker alle en God Jul & Godt Nytt År.

 

Årskavalkade

Det har skjedd mye dette året også. Men for å ikke lage en alt for lag kavalkade. Så får vi prøve å gjøre det så kort som mulig. I begynnelsen av året så hadde vi besøk av svigerinnen og niesen. Som for tiden bor i Japan på en amerikansk militærbase der. Ble en del kjøring og rundt om kring for at de skulle få hilse på alle som det nå var flere år siden sist de hadde sett. Janne har og hele året vært en gang i mnd i Bergen for å gå på høgskolen der. Jo hadde i våres Helsereisen for Ungdomsgruppen i Kreftforeningen. Han hadde med seg en fin gjeng med kreftrammede, og et fantastisk team til å hjelpe på turen. Ellers av turer så har vi vært på noen båtturer med familien Pedersen. De og farfar var og med på en langhelg i Bø sommerland. Før vi snudde i døren og lastet opp bilen og reiste til Danmark med familien Demirbas. Her leide vi et hus i Lalandia. Ble 2 dager i Legoland og tur til Tyskland - Flensburg for å shoppe ”litt” (var ikke bare der det ble shopping). Det har og vært en rekke arrangementer både med Kreftomsorg Rogaland og Ungdomsgruppen i Kreftforeningen i løpet av året. I Oktober var Jo og faren på tur til Tyrkia i en uke. Julie har i høst startet med konfirmasjons forberedelsene til konfirmasjonen som finner sted til våren den 2/5. I vinterferien skal hun sammen med de fleste av konfirmantene på tur til Danmark. 


01/12/09 Det er travle dager fremover for oss alle. I går kveld mistet Johanne sin første tann. I kveld så skal vi tur opp på Bogafjell for å være med på tenning av julegrana. De neste dagene går med til å frakte ut alle sekkene med dopapir og tørkeruller som Janne og Julie har solgt til inntekt for Polenturen som de skal på sammen med de fleste av elvene på Bogafjell skole når de starter i 10 klasse til høsten. I helgen skal vi på nok en dugnad i denne forbindelsen og samler inn penger til Kreftomsorg Rogaland. I helgen blir det både i Stavanger og Sandnes sentrum. De to påfølgende helgene blir det og innsamlinger i Sandnes sentrum. Jule kortene må en jo og snart få ferdige, slik at de kommer frem i god tid før julen ringes inn. Johanne sine ønsker ser dere ut til høyre. Julie er det vanskeligere med. Det går i ny mobil, sko av den mer freaka typen, klær, en rosa genser som i går stod i utstillingen til Intersport på Maksi oppe i den nye inngangen.

16/12/09 Johanne har mistet ennå 2 tenner og den 4. er løs. Nye tenner er på vei opp. Dagene fremover er det mye som skjer. Bla juleselskap, Grøt/nissefest i gata, innsamling for Kreftomsorg Rogaland og en bursdag. Så på mandag ettermiddag er det tid for å slappe av før julen kommer i hus. 2. jannuar skal Johanne og Jo reise til Spania sammen med farmor. Etter en uke får de besøk av deler av familien Pedersen. De gleder seg masse til disse dagene.

 

Hilsen

Johanne, Julie, Janne og Jo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johanne sin ønskeliste

for Julen 2009